Saknar Helsingfors

0
När jag för första gången åkte till Helsingfors (första att bo i syrrans lägenhet) hade jag väldigt höga förväntningar, dock kände jag mig inte helt hemma där, jag gillade att vara på besök där men när jag kom hem kändes det bara skönt i hela kroppen, en så stor stad var inget för mig.  Det här gjorde ju att jag kände mig liiite osäker när jag skulle åka på weekend festival, inte osäker om jag ville åka för det var klart jag skulle det, men jag kände mig lite osäker för att bo där igen några dagar. Det hela blev dock bättre än jag någonsin kunnat tänka mig, när jag kände igen området och hittade lite själv kände jag mig genast mycket mer hemma, dagen vi skulle åka hem önskade jag att vi skulle missa bussen och tvingas lämna kvar ett tag till haha! 
 
På höstlovet som är om ca. en vecka åker jag, Sofie och Debora iväg till Helsingfors igen. Jag kommer bo i syrrans lägenhet och Sofie och Debora i en annan. Jag längtar så otroligt! Det kommer ju bli hur kul som helst. Jag förstår inte själv hur en stad kan beröra mig så starkt haha(!) men ser verkligen fram emot att få åka dit igen. Den här gången från fredag-tisdag, så några dagar längre denna gång.  Jag har också turen att bli av med kryckorna samma dag som vi åker, men antar att jag kommer behöva dem ändå när jag inte gått speciellt mycket på foten de senaste 5-6 veckorna. 
 
Har börjat fundera på att studera där efter gymnasiet också, men det känns lite skrämmande, det är ju inte samma sak som att åka dit på besök några dagar eller veckor/ år. Som tur är har jag fortfarande tid att fundera vad jag vill, men just nu känns det helt rätt, även om det också är skrämmande.